Дослідження методу гібридного управління ІТ проектами в медичних системах - Нарманія, В. В. (My University, 2023)
Метою даної роботи є дослідження гібридного методу управління ІТ проектами, його удосконалення та визначення ефективності на прикладі проектування медичної інформаційної системи. У даній кваліфікаційній роботі проводиться дослідження методів управління проектами в медичній галузі з метою визначення їхніх обмежень та недоліків. Хоча існують різні методології, кожна з них має свої переваги та обмеження.
Keywords: гібридний метод управління; медичні системи; планування проектів; agile; blockchain