Дизайн сайту для медико-психологічних досліджень - Дейнеко, Ж. В.; Бєльмачов, О. А.; Парамонов, А. К. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі розглянуто процес створення дизайну веб-сайту для медико-психологічного тестування медичного персоналу. Описано підхід до розробки кольорової гами, вибору шрифтів, створення логотипа, застосування інфографіки та елементів гейміфікації для підвищення мотивації користувачів. Особлива увага приділяється забезпеченню зручності, естетичності ресурсу.
Keywords: тестування медичного персоналу; кольорова гама