Технология оценивания проектных решений беспроводного сегмента информационной системы предприятия - Михнов, Д. К.; Михнова, А. В. (My University, 2014)
Запропоновано технологію оцінювання проектних рішень, що базується на імітаційному моделюванні інформаційних процесів, оцінюванні вартісної та ефективнісної складових для порівняння та раціонального вибору варіанта побудови бездротового сегмента. Застосування технології доцільно на етапі планування в управлінні проектом модернізації інформаційної системи підприємства. A technology is proposed evaluation of design decisions, based on a simulation of information processes, evaluating the cost and efficiency make up for comparison and rational choice variants of building the wireless segment. The use of advisable to technology in the planning stage in the management of the project on modernization of enterprise information systems.
Keywords: беспроводной сегмент; технология оценивания; проектные решения; функционально-стоимостной критерий