Доцільний розподіл витрат на впровадження заходів захисту від технічних засобів розвідки - Заболотний, В. І.; Єрмолович, А. В. (ХНУРЭ, 2018)
Матеріальне виробництво сучасної продукції, розробка новітніх технологій виготовлення споживчих товарів, надання різноманітних послуг потребує захисту від конкурентів, у тому числі і від технічних засобів конкурентних розвідок. Інформацію, що озвучується і, або обробляється технічними засобами, та відомості, які проявляються власне самою продукцією або технологіями її виготовлення, конкуренти спроможні виявляти за рахунок використання різних способів, у тому числі і за допомогою застосування засобів технічних розвідок (ЗТР).
Keywords: конкурентна розвідка; технічні засоби конкурентної розвідки