Розробка компонентів інформаційної системи замовлення квест-розваг - Варламов, М. Д.; Коваленко, А. І. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є розгляд поетапного проектування та розробки компонентів інформаційної системи замовлення квест-розваг. Для компонента інформаційної системи, що реалізує моніторинг розкладу замовлень клієнтів ставиться мета – розробка алгоритму автоматизації створення графіку проходження квестів.
Keywords: квест-розваги