Програмна система з адміністрування футбольних секцій. Back-end - Персіанова, О. Ю. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – серверна частина програмного застосунку з адміністрування футбольних секцій в Україні. Мета розробки – створення серверної частини програмного застосунку, який підтримуватиме чотири користувацькі ролі: адміністратора, менеджера секцій, тренера та опікуна неповнолітніх гравців. Метод рішення – викокорівневий фреймворк Django та Jetbrains Pycharm, мова програмування Python. В результаті розробки був створений застосунок, який дозволяє авторизованим користувачам у відповідному режимі (адміністратора, менеджера секцій, тренера та опікуна) взаємодіяти та зберігати дані про себе та інших користувачів, футбольні секції, програми, заняття та команди, а також реєструвати гравців на програми та включати їх в футбольні команди. Також програма дозволяє шукати, фільтрувати інформацію, отримувати статистики реєстрацій на програми та підтримує розсилку листів на пошту тренера про підтвердження футбольної секції навчальної програми.
Keywords: адміністрування футбольних секцій; футбол