Розробка інформаційного порталу для гравців League of Legends із можливістю рекомендації героя гри на основі вподобань гравця - Цілінченко, А. О. (My University, 2025)
У ході виконання кваліфікаційної роботи розроблено інформаційний портал чемпіонів League of Legends із функціоналом рекомендацій схожих чемпіонів до обраного, а також з персоналізованою системою рекомендацій для авторизованих користувачів на основі їх історії переглядів та можливістю фільтрації рекомендацій за класом, роллю чемпіона або комбінацією параметрів.
Keywords: алгоритми рекомендацій; рекомендація чемпіона; схожість чемпіонів; фільтрація на основі контенту