Розроблення методу управління рухом мобільної платформи з чотирма рулевими колесами - Бєлов П. О. (My University, 2022)
Мета роботи – розроблення методу визначення орієнтації коліс в залежності від траєкторії руху мобільної платформи. Об’єкт розробки – автоматизована система керування рухом мобільної платформи. Предмет розробки – метод визначення траєкторії руху роботу з чотирма рульовими колесами для досяжності заданої точки на карті місцевості. Виконано огляд сучасних існуючих мобільних роботів з чотирма рулевими колесами, виявлено та проаналізовано їх недоліки та переваги, розроблено програмне забезпечення для мобільного робота з чотирма рулевими колесами.
Keywords: мобільний робот; рульові колеса; кроковий двигун