Проблема прийняття рішень в умовах нечіткої інформації - Колесник, Л. В.; Меркулов, Р. (Друкарня Мадрид, 2020)
Запропоновано підхід прийняття рішень в умовах нечіткої інформації, який дозволяє порівнювати альтернативи у випадку завдання значущості критеріїв у вигляді точкового, інтервального або нечіткого числа
Keywords: прийняття рішень; точкове значення; інтервальне значення; нечітка множина