Дослідження особливостей роботи рекомендаційних систем при застосуванні штучного інтелекту - Лобинцев, А. А. (My University, 2020)
Метою дослідження є отримання найбільш достовірних та точних рекомендацій за допомогою розробленої системи. Задачею дослідження є проектування системи, яка за допомогою обробки різних вхідних даних під час різних ігрових ситуацій буде надавати рекомендації музичного супроводження. У результаті роботи спроектована система надання рекомендацій музичного супроводження в різних станах користувача та реалізований її прототип.
Keywords: рекомендаційна система; штучний інтелект; відеоігрова індустрія