Візуалізація задач планування проєктів архітектурного моделювання з використанням трекінгової системи Trello - Полозова, О. О. (My University, 2025)
Об’єктом роботи є процес планування задач у сфері архітектурного моделювання. Метою роботи є створення інструменту візуалізації задач проєктного планування в архітектурному моделюванні на основі трекінгової системи Trello. У рамках роботи проведено аналіз сучасних інструментів управління проєктами, зокрема Trello, Asana, Jira, ClickUp і Monday.com та визначено їх можливості й обмеження у сфері архітектурного моделювання. На основі цього обґрунтовано вибір Trello як зручної платформи для організації й візуалізації задач. Розроблено структуру проєкту в середовищі Trello, налаштовано систему трекінгу задач із категоріями, дедлайнами, мітками, розподілом ролей, етапів проєктування та здійснено інтеграцію Trello з іншими цифровими інструментами.
Keywords: трекінгова система; архітектурне моделювання