Порівняння ефективності каналів розповсюдження реклами - Мазур, К. О.; Вовк, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2023)
Рекламна кампанія є ключовим інструментом маркетингової стратегії. Цілеспрямоване планування аудиторії та визначення маркетингових цілей допомагають створити ефективну рекламну кампанію, яка досягне потрібної аудиторії. Вибір відповідних каналів реклами та використання креативних рішень допоможуть збільшити впізнаваність бренду та залучити більше потенційних клієнтів.
Keywords: розповсюдження реклами; реклама