Проєктування електронного мультимедійного науково-популярного архітектурного журналу: технологія розробки, виготовлення й оформлення - Панченко, О. В. (My University, 2025)
У даній кваліфікаційній роботі було виконано проєктування електронного мультимедійного науково-популярного архітектурного журналу. Здійснено аналіз технічного завдання. Досліджено цільову аудиторію, на яку розраховано проєктування електронного видання. Проведено огляд літературних джерел за темою, надано поняття мультимедійного видання, стандарти проєктування і виготовлення мультимедійних видань, види, вимоги до проєктування та розглянуто інструментальні засоби для розробки. В роботі проаналізовано аналогічні приклади електронних видань. Спроєктовано структуру видання, вибрано інструментальні засоби розробки, кольорову гаму, вибрано шрифтове оформлення, розроблено модульну сітку. Спроєктовано 3D-моделі об’єктів меблі, підібрано текстури, анімацію об’єктів і камер, освітлення сцени та кінцевий рендеринг. Вибрано програмне забезпечення для відеомонтажу, розроблено кінцевий вигляд відеоглядів. Проведено фінальне тестування, публікацію. Проведено економічні розрахунки для розроблення видання.
Keywords: електроне видання; мультимедія; модульна сітка; інтерактивний журнал; анімація; гіперпосилання; інтерактивна навігація