Розробка дизайну сайту кафедри МСТ - Гапіч, А. Р. (My University, 2022)
Метою данної бакалаврської роботи є розробка дизайну сайту кафедри МСТ. Об’єктом дослідження є процесс розробки дизайну сайту. У роботі розглянуто процесси та алгоритми побудови дизайну сайту від концептуального опису до створення дизайну сайту та його робочого мокапу. Розроблено дизайн для сайту кафедри МСT. Обрано та обгрунтовано програмне забезпечення, що використовувалось під час розробки дизайну, Побудовано мапу сайту.
Keywords: сайт кафедри МСТ; освіта