Особливості верстки та дизайну журналів: баланс естетики та функціональності - Яценко, Л. О.; Подтьосова, К. А. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
Робота висвітлює ключові аспекти верстки та дизайну журналів, зосереджуючись на балансі між візуальною привабливістю та зручністю використання. Вона досліджує типографіку, структуру макета, використання кольорів та інтеграцію зображень як інструменти для досягнення як естетичних, так і функціональних цілей.
Keywords: верстка; журнал