З історії термінографії: розвиток словникарства на Україні - Паславська, Д. О. (ХНУРЕ, 2021)
Людина, котра знає українські слова, ще не знає мови. Саме тому словники мають своє давнє походження та невпинно розвиваються для народу, для його обдарованості.
Keywords: словник; термінографія; лексикографія; мовознавство