Технологічні аспекти оцифровування стародруків та рідкісних видань у бібліотеках ВНЗ України - Грищенко, Т. Б.; Нікітенко, О. М. (НТМТ, 2015)
Стародруки і рідкісні видання є історичним надбанням народу України. Як відомо такі видання зберігаються у певній кількості бібліотек України, зокрема і у бібліотеках вишів.
Keywords: технологічні аспекти; оцифрування стародруків; рідкісні видання; бібліотеки ВНЗ; Україна