Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система: реальність і виклики сьогодення - Шаповал, Р. В.; Пономаренко, В. О. (Право, 2019)
У статті здійснено ґрунтовний аналіз нормативного закріплення функціонування Єдиної судової інформацій но-телекомунікаційної системи, охарактеризовано сучасний стан, проблеми та переваги ЄСІТС, задля удосконалення застосуванням даної системи та уникнення можливих проблем у зв’язку з її функціонуванням. // The article provides a thorough analysis of the normative consolidation of the Unified Judicial Information and Telecommunication System, describes the current state, problems and advantages of ESITS, to improve the application of this system and avoid possible problems in connection with its operation.
Keywords: Єдина судова інформаційно-телекомунікаційна система; електронний суд; електронне правосуддя; Unified judicial information and telecommunication system; electronic court; e-justice