Громадські електронні сервіси як механізм нагромадження соціального капіталу - Гришко, С. В. (ХНУРЕ, 2016)
The article dedicated to the problems of implementation of public e-services in Ukraine. The economic aspects of this problem have been considered. E-services are considered in terms of «social capital» and «transaction costs». Стаття присвячена проблемам впровадження публічних електронних послуг в Україні. Розглянуто економічні аспекти цієї проблеми. Е-послуги розглядаються з точки зору "соціального капіталу" та "транзакційних витрат".
Keywords: соціальний капітал; публічні електронні сервіси; social capital; public e-services; транзакційні витрати; transaction costs