Розробка структури системи автоматизованого управління замкненою ділянкою для пакування та сортування продукції - Панков, А. А. (ХНУРЕ, 2024)
У статті представлено розробку структури системи автоматизованого управління замкненою ділянкою для пакування та сортування продукції, спрямованої на підвищення ефективності виробничих процесів. Розглянуто основні принципи побудови системи, використання сучасних технологій автоматизації та алгоритмів оптимізації для забезпечення високої точності, швидкості та адаптивності роботи. Отримані результати доводять доцільність впровадження таких систем у виробничих умовах для підвищення продуктивності та конкурентоспроможності.
Keywords: пакування; сортування продукції; управління ділянкою для пакування