Нейромережева синергетика та neuronet автомобільного трансферу - Неронов, С. М.; Плєхова, Г. А.; Костікова, М. В. (ХНУРЕ, 2023)
Проведено дослідження з доведення доцільності перенесення віртуального управління автотранспортом в хмарну середу як з технічної так і з економічної точки зору клієнтури транспортних підприємств. З метою розгортання клієнт сервісної технології рухомого складу автомобільного трансферу були використані інструментальні засоби – Datа center ХНАДУ, Internet Google, Information Services. Науковий результат полягає у доведенні доцільності розробки програмної платформи програмного забезпечення автомобільних комп’ютерних систем за технологією Web та переходу до ІТ Іndustry 4.0.
Keywords: трансфер; іт-індустрія; web; cloud computing; конкурентна спроможність; децентралізовані сховища данних