Вибір двигуна для переміщення платформи DLP 3D – принтера - Стрілець, Р. Є. (ХНУРЕ, 2019)
В даній статті проведено аналіз існуючих двигунів, їх порівняння та вимоги, що висуваються до двигунів, що використовуються в 3D – принтері по технології DLP.
Keywords: вибір двигуна; 3D принтер; технологія DLP