Класифікація на основі статистики дескрипторів ключових точок - Єрьоменко, В. М. (ХНУРЕ, 2020)
Розглянуто структурні методи класифікації зображень на підставі множини детекторів ключових точок з використанням статистичних підходів.
Keywords: computer vision; детектор BRISK