Аналіз методів та засобів дослідження респіраторно-ольфакторної функції - Аврунін, О. Г.; Носова, Я. В.; Семенець, В. В.; Філатов, В. О.; Шушляпіна, Н. О. (ХНУРЕ, 2021)
Нюх відіграє важливу роль в нашій взаємодії з навколишнім середовищем. Нюхова система діє не тільки для виявлення потенційних небезпек у навколишньому середовищі, такі як дим, газ або пил, але і впливає на наше харчування, соціальну поведінку, і загальне самопочуття
Keywords: нюх; нюхова система