Адаптація правового регулювання лісової промисловості до інвестиційної моделі України з урахуванням норм законодавства Європейського Союзу - Савчук, О. О. (Право, 2016)
У статті проаналізовано питання адаптації правового регулювання лісової промисловості, здійснено аналіз чинного законодавства в зазначеній сфері. Висвітлено загальні проблеми інвестування в лісове виробництво України, зроблено акцент на недосконалості нормативно-правових актів чинного законодавства. // The article analyzes the issue of adaptation of legal regulation of forest industry, analyzes the current legislation in the field. The general problems of investment in forest production of Ukraine are highlighted, emphasis on the imperfection of normative legal acts of existing legislation.
Keywords: гармонізація; лісова промисловість; інвестиції; інвестиційна модель; harmonization; forest industry; investment; investment model