Розробка особистого альбомного друкованого видання DAILY CHRONICLES - Калугін, М.; Вовк О. (ХНЕУ, 2024)
Зацікавленість людей у історичних датах, святах, цікавих та видатних подіях, днях народження знаменитих людей завжди породжувала попит на різноманітні друковані видання. Сучасний розвиток IT-технологій надає можливість використання штучного інтелекту у створенні зображень історичних подій, різноманітних композицій та колажів, портретів відомих людей (музикантів, космонавтів, письменників, політиків, митців тощо).
Keywords: друковані видання; DAILY CHRONICLES