Розробка вебзастосунку з розпізнавання тексту із зображень - Мартиненко, М. В. (My University, 2023)
Об’єктом роботи є дослідження тексту із зображень. Метою роботи є розробка вебзастосунку з розпізнавання тексту із зображень. Використано бібліотеку стилів Bootstrap, фреймворк React.js та бібліотеку для обробки зображень Tesseract.js. Досліджено та протестовано роботу вебзастосунку. У результаті виконання кваліфікаційної роботи розроблено вебзастосунок із розпізнавання тексту з зображень
Keywords: розпізнавання тексту; вебзастосунок; javascript; tesseract; react; bootstrap