Спосіб керування параметрами систем радіоакустичного зондування атмосфери - Карташов, В. М.; Кушнір, М. В.; Куля, Д. М. (ХНУРЕ, 2014)
Винахід належить до радіолокаційної метрології, а саме до радіоакустичних способів виміру параметрів атмосфери, і може бути використаний при складанні короткострокових прогнозів погоди, при метеорологічному забезпеченні екологічного моніторингу атмосфери й безпеки зльоту й посадки літальних апаратів різного призначення.
Keywords: радіолокаційна метрологія; параметри атмосфери; екологічний моніторінг; зондування атмосфери