Побудови автоматизованої інформаційної системи процесного управління бази знань - Малькова, І. A.; Макеєнко, B. C. (ХНУРЕ, 2024)
Запропоновано метод автоматизованої побудови та поповнення бази знань системи процесного управління. Для вдосконалення методу використано модифіковані предикатні моделі. Модифікацію предикатних моделей здійснено за рахунок використання традиційного повного циклу розробки моделі гнучкого багатоваріантного процесу. Наведено опис особливостей системи автоматизованої побудови бази знань при вирішенні задач прийняття рішень на IT-підприємстві. Проведено апробацію запропонованих рішень у ході автоматизованої побудови бази знань у IT-проекті
Keywords: база знань; IT-підприємство