Розроблення системи голосового керування сайтом для людей з обмеженими можливостями - Капьонкін, В. Г. (ХНУРЕ, 2023)
Дослідження в галузі голосового керування для людей з обмеженими можливостями може виявитися корисним кроком у напрямку створення більш доступних інтерфейсів взаємодії з технологіями. Розвиток інноваційних технологій дозволяє створювати рішення, які забезпечують легкий доступ до інформації та зручний спосіб керування пристроями з обмеженими можливостями. Голосове керування може стати ефективним рішенням, яке забезпечить людям з обмеженими можливостями можливість комфортно та легко користуватися технікою. Дослідження в цій області можуть допомогти вдосконалювати існуючі голосові інтерфейси та створювати нові рішення, які дозволять забезпечити високу якість взаємодії з технологіями та покращити якість життя людей з обмеженими можливостями.
Keywords: інноваційні технології; voice control; голосове керування сайтом; голосові інтерфейси; люди з обмеженими можливостями