Конспект лекцій з дисципліни «Програмування» для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології», освітня програма спеціалізації «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології», «Системна інженерія» - Сезонова, І. К. (ХНУРЕ, 2022)
Конспект лекцій з дисципліни «Програмування» для студентів спеціальності 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології», освітня програма спеціалізації «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології», «Системна інженерія»
Keywords: комп'ютерно-інтегровані технології