Застосування цифрової кольоропроби у виробництві етикеток - Харченко, О. (ХНЕУ, 2024)
Точність кольоровідтворення є важливим критерієм якості кольорової репродукції, який залежить від багатьох факторів технологічного процесу. Головною проблемою, яка постає перед спеціалістами з відтворення зображень в поліграфії, є неузгодженість кольорів зображення під час друку пристроями, різними за природою друку. Цю задачу точного відтворення кольорових оригіналів та якісного прогнозування кольоропередачі основного накладу досліджують як науковці, так і підприємства.
Keywords: етикетка; кольоровідтворення