Теоретико-методичні аспекти оцінки інвестиційної привабливості проектів - Тохтамиш, Н. І.; Альхьярі Амер Махмуд Алі (ХНУРЕ, 2020)
У роботі проаналізовано сучасні методи оцінки ефективності інвестиційних проектів та особливості їх застосування з точки зору прибутковості. При оцінці інвестиційної привабливості проекту обираються найприйнятніші показники ефективності інвестицій, виходячи з інтересів проекту та конкретних умов господарювання, цілей та задач проекту.
Keywords: чистий грошовий потік; ставка дисконтування; індекс прибутковості; бізнес-планування