Система передачі пакетів даних в мережі радіомодулів - Шабатура, Д. С. (My University, 2020)
У даній кваліфікаційній роботі розроблено програмне забезпечення покрокового гіда для настроювання перетворювачів частоти. Обмін пакетами даних між користувачем та перетворювачем частоти здійснюється за допомогою мікроконтролера ESP8266 модифікації ESP12E. Мікроконтролер служить проміжною ланкою між перетворювачем частоти і користувачем та працює у режимі точки доступу WiFi. Користувач підключається до WiFi трансиверу за допомогою мобільного телефону, але передбачена можливість підключення c ПК.
Keywords: перетворювач; користувач; мікроконтролер; трансивер