Еволюційний метод сегментування зображення, що отримане з бортової системи оптико-електронного спостереження - Худов, В. Г.; Рубан, І. В. (ДРУКАРНЯ МАДРИД, 2017)
Еволюційний метод сегментування зображення, що отримане з бортової системи оптико-електронного спостереження.
Keywords: еволюційний метод; еволюційний метод сегментування; сегментування зображення; бортова система; оптико-електронне спостереження