Дослідження методів паралельної обробки великих об’ємів даних в iOS застосунку - Полурєзов, Д. С. (My University, 2024)
Мета роботи – визначення шляхів підвищення продуктивності iOS-додатків за рахунок порівняння методів паралельної обробки Big Data, що базуються на використанні GCD, NSLock та OperationQueue. Результати роботи – проведені дослідження свідчать про можливість використання методів розпаралелювання для підвищення ефективності використання мобільних додатків під управлінням iOS для обробки великих об’ємів даних.
Keywords: обробка великих об’ємів даних; паралельна обробка; конвеєризація; BIG DATA; SWIFT; iOS