Модель управління рухом мобільного «s-bot» в міських умовах - Думчиков, А. П. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження моделі управління рухом мобільного «s-bot» в міських умовах. Рішення задачі навігації має на увазі визначення положення мобільного «s-bot» у робочому просторі – локалізацію і складання уявлення, описи навколишнього світу – картографію. Інформація про поточне становище мобільного «s-bot» необхідна для вирішення більшості завдань управління: проходження заданої траєкторії, пошуку шляху в задану точку, повернення у вихідне положення. Інформація про навколишній світ, яка найчастіше представляється у вигляді карти або плану місцевості, необхідна для запам'ятовування пройденого маршруту, планування траєкторії в обхід статичних перешкод, стеження динамічними об'єктами.
Model of Mobile «S-Bot» Traffic Control in Urban Conditions
Keywords: мобільний «s-bot», навігація, «swarm-bot» systems, Wi-Fi