Функціональна анатомія опорно-рухового апарату - Салєєва, А. Д.; Аврунін, О. Г.; Кабаненко, І. В.; Зайцев, В. М.; Дацок, О. М.; Бобошко, Р. О.; Дондорева, І. С.; Чугаєв, А. Ю.; Баєв, П. О.; Корнєєв, С. В.; Литвиненко, О. М. (ХНУРЕ, 2023)
У навчальному посібнику розглянуто питання з гістології, анатомії органів і систем організму людини, висвітлено структуру, іннервацію та функцію суглобів і м’язів тулуба, верхніх та нижніх кінцівок. Навчальний посібник «Функціональна анатомія опорно-рухового апарату» призначений для студентів зі спеціальності «Біомедична інженерія», що навчаються за освітньою програмою «Ортопедичні технології та інженерія», і також стане в пригоді для фахівців із протезування та ортезування опорнорухового апарату.
Keywords: біомедична інженерія; ортезування; протезування