Захист інформації, що озвучується на об’єктах інформаційної діяльності від витоку каналами лазерних засобів акустичної розвідки - Заболотний, В. І.; Холєв, Н. О.; Свиридов, Г. І. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є аналіз існуючого стану заходів захисту від ЛЗАР, розробка кількісних моделей елементів ЛЗАР та пропозицій з покращення захисту від них
Keywords: акустична розвідка; лазер