Дослідження впливу контентного вмісту мультимедійного журналу на популярність видання - Більчук, О. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є підвищення популярності мультимедійного журналу з доповненою реальністю, за рахунок розробки рекомендацій, щодо вмісту контенту. Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи містить дослідження сучасних методів формування контенту; дослідження складових мультимедійного журналу; експеримент, в ході якого було доведено сформульовану гіпотезу дослідження; розроблені рекомендації щодо контентного вмісту мультимедійного видання, які підвищать популярність видання серед читачів; економічне обґрунтування запропонованих рішень. Результати роботи, що отримані у процесі розробки НДР, мають практичну значимість та можуть бути використані для розробки контентного вмісту мультимедійного журналу з вищою популярністю серед читачів.
Keywords: мультимедійне видання; контентний вміст