Забезпечення фінансово-економічної безпеки банківських установ - Кононова, О. С. (My University, 2019)
Об’єктом дослідження є забезпечення фінансово-економічної безпеки діяльності банківських установ. Метою роботи є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо забезпечення фінансово-економічної безпеки ПАТ «БАНК» ГРАНТ» на фондовому ринку. Розглянуто теоретичні аспекти забезпечення фінансово-економічної безпеки банківських установ. Розкрито сутність фінансово-економічної безпеки банківських установ та загальну характеристику діяльності банків на фондовому ринку. Проаналізовано основні показники діяльності банків в Україні. Здійснено аналіз банківської діяльності ПАТ «БАНК «ГРАНТ». Запропоновано напрями забезпечення фінансово-економічної безпеки банку. Запропоновано методику визначення оптимального фондового портфеля як інструмента забезпечення фінансово-економічної безпеки ПАТ «БАНК «ГРАНТ».
Providing of Financial and Economic Security for Banking Institutions
Keywords: фінансово-економічна безпека; банк; фондовий ринок; фондовий портфель; цінні папери; financial-economic security; bank; stock market; stock portfolio; securities; threats