Підвищення живучості мережної складової рою БПЛА - Ткачев, В. Н.; Митин, Д. Е.; Дух, Я. В. (ДВНЗ «Криворізький національний університет», 2018)
Проаналізовано перспективи застосування технології надширокосмугового зв’язку при вирішенні задачі підвищення живучості мережної складової рою безпілотних літальних апаратів (БПЛА) у умовах потужного НВЧ-випромінювання.
Keywords: НВЧ; БПЛА; надширокосмуговий зв’язок