Завадозахищеність запитувальних радіотехнічних систем - Бакуменко, Б. В.; Обод, І. І. (My University, 2006)
Наводиться аналіз завадостійкості та скритності запитувальних радіотехнічних систем.
Keywords: аналіз завадостійкості; аналіз скритності; радіотехнічна система