Дослідження методів оптимізації серверної частини інформаційної системи для підвищення її продуктивності та безпеки даних - Караконстантин, Д. О. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є серверна частина інформаційної системи, яка забезпечує оброблення та збереження даних, а також взаємодію з клієнтськими застосунками. Метою дослідження є порівняння методів оптимізації серверної частини інформаційної системи для підвищення її продуктивності та безпеки даних, а також виявлення найефективніших з них. Методи дослідження включають аналіз літературних джерел, експериментальну розробку та тестування програмних рішень, а також порівняльний аналіз методів оптимізації. Інструменти: сучасні мови програмування, бібліотеки, фреймворки та апаратні рішення для підвищення продуктивності й безпеки серверної частини інформаційної системи. Результати дослідження включають порівняння та аналіз ефективності обраних методів оптимізації продуктивності та безпеки серверної частини інформаційної системи за критеріями продуктивності, безпеки, стійкості до навантаження та зручності інтеграції.
Keywords: оптимізація серверної частини; кешування; багатопоточність