Ігровий програмний застосунок в жанрі колекційної карткової гри - Ницик, А. М. (My University, 2024)
Об’єктом роботи є проєктування та розробка демонстраційної версії цифрової колекційної карткової гри «Світ Заару». Метою розробки є формалізація правил колекційної карткової гри «Світ Заару», створення архітектури застосунку та відповідної документації, реалізації на їх основі цифрової версії гри. Методи рішення спираються на кодову базу ігрового рушію Unreal Engine 5 та набір інструментів для створенні цифрових колекційних карткових ігор «CCG Toolkit». В результаті роботи була створена демонстраційна версія цифрової колекційної карткової гри «Світ Заару». Вона реалізовує базові механіки та правила оригінальної гри, дає можливість двокористувацької гри на одному ПК. Включає в себе колоду з 30 унікальних карт, 20 з яких мають здібності. Гравець грає гральною колодою, що випадковим чином формується із зазначених раніше 30 карт.
Keywords: колекційна карткова гра; карткова гра «Світ Заару»