Графічний спецпроцесор для систем візуалізації - Гусятин, В. М.; Янковский, А. А.; Филимончук, М. А.; Чаговец, Я. В. (Укрпатент, 2001)
Графічний спецпроцесор для систем візуалізації включає блок зберігання та розпаковки сцени, що містить чотири оперативних запам'ятовуючих пристрої, три блоки розпаковки, блок вибору кольору, п'ять мультиплексорів-селекторів, три адресних регістри. Винахід належить до обчислювальної техніки, тренажерів різноманітного призначення, а також може бути використаним у телевізійній техніці.
Keywords: спецпроцессор