Методи синхронного управління групою мобільних роботів - Самойленко, Г. Ю. (My University, 2024)
Проведено аналіз методів синхронного управління групами мобільних роботів. Розглянуто централізовані та децентралізовані системи керування, їх переваги та недоліки. Проведено аналіз типів децентралізованих систем (колективне, зграйне, ройове керування). Розглянуто поняття ройового інтелекту та його застосування.
Keywords: синхронне управління; централізовані системи; децентралізовані системи; ройовий інтелект; мобільні роботи