Контейнеризація та оркестрація: DOCKER та KUBERNETES - Маковєєва, В. К. (ХНУРЕ, 2023)
В даній роботі були розглянуті питання використання та переваг технологій Docker та Kubernetes у сучасній розробці програмного забезпечення. В ході проведеного аналізу були розглянуті основні переваги Docker, які полягають в його здатності до контейнеризації, портативності, ефективному використанні ресурсів та прискоренні розробки. Висвітлено випадки використання цієї потужної комбінації технологій у реальних проектах, підкреслюючи їхню важливість у сфері розробки програмного забезпечення.
Keywords: контейнеризація; мережеві правила; розробка програмного забезпечення; Docker; Kubernetes