Проблеми оцінки й аналізу рівня економічної безпеки підприємства - Полозова, Т. В.; Журавель, М. Ю.; Стороженко, О. В. (Publishing House «Education and Science» s.r.o., 2011)
При виборі методики оцінки рівня економічної безпеки підприємства необхідно визначитися який з підходів найбільш повно відповідає потребам системи управління того чи іншого підприємства та зможе надати більш адекватні результати. В свою чергу, врахування зазначених аспектів під час оцінки й аналізу рівня економічної безпеки підприємства дозволить підвищити об'єктивність результатів таких підрахунків.
Keywords: економічна безпека підприємства; оцінка рівня економічної безпеки; методика оцінки рівня економічної безпеки