Веб-сайт для бронювання готельних номерів - Безродний, Є. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка сайту для бронювання готельних номерів з доступним та зрозумілим для користувача інтерфейсом з використанням сучасних технологій для розробки веб-сайтів. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розроблено функціональний сайт для бронювання готельних номерів з використанням мови програмування JavaScript. Серверна частина сайту була виконана за допомогою Node.js та Express, інтерфейс користувача – за допомогою React, а саме React Redux. Для збереження даних у хмарі використовується сервіс Google Firebase. Для різних функцій використовувалися бібліотеки, доступні завдяки використанню платформи Node.js, такі як dotEnv, JSONWebToken, Helmet та ін. Веб-сайт надає користувачеві такі можливості як: реєстрація та авторизація користувача, перегляд та бронювання номерів, можливість залишати та переглядати відгуки.
Website for Booking Hotel Rooms
Keywords: бронювання готельних номерів; готель; збереження даних у хмарі